به گزارش خبرنگار مهر ، ظهر امروز در مراسمی با حضور محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت و دیگر مدیران ارشد این وزارتخانه، اولین خط کاملاً خودکار تولید رادیاتور پانلی با قابلیت تولید سالیانه ۸۰۰ هزار متر رادیاتور در شرکت لورچ اصفهان واقع در شهرک صنعتی جی افتتاح شد.
خط افتتاح شده، عملیات تولید رادیاتورهای پانلی را که نسبت به رادیاتورهای آلومینیومی بازدهی بیشتر تا حدود ۳۰ درصد دارد را عملیاتی کرده و قابلیت تست آنها را با فشار ۱۳ بار ایجاد میکند.
از مزایای راهاندازی خط تولید رادیاتور پانلی میتوان به صرفهجویی ارزی سالیانه بیست میلیون دلار و اشتغالزایی ۱۲۰ نفر بهصورت مستقیم و ۵۰۰ نفر بهصورت غیرمستقیم اشاره کرد.
استفاده از رادیاتورهای پانلی بهجای رادیاتورهای آلومینیومی، صرفهجویی فراوان در مصرف گاز را برای مصرفکننده به همراه دارد و کاهش قیمت نهایی آن تا ۳۰درصد نسبت به رادیاتورهای آلومینیومی، شرایط مناسبی را برای مصرفکنندگان فراهم میکند. از سوی دیگر این رادیاتورهای، برای اولین بار در ایران با ۱۲ سال گارانتی و خدمات پس از فروش مناسب به بازار عرضه خواهد شد.
تولید در ابعاد آزاد و بدون محدودیت تولید از ۴۰ سانتیمتر تا ۳ متر و استفاده از آخرین فنّاوری روز اروپا، از دیگر خصوصیات فنی خط تولید جدید شرکت لورچ است.
با استفاده از این خط تولید، لورچ بهعنوان اولین تولیدکننده رادیاتور ۳ متری در ایران مناسب برای اماکن عمومی شناختهشده و قابلیت تولید رادیاتورهای بهداشتی مخصوص بیمارستانها و مراکز پزشکی به توانمندیهای این شرکت اضافه میشود.
افتتاح اولین آزمایشگاه تخصصی اندازهگیری عملکرد و تعیین معیار مصرف انرژی ایران در شرکت لورچ
در ادامه بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از شرکت لورچ، اولین آزمایشگاه تخصصی اندازهگیری عملکرد و تعیین معیار مصرف انرژی و همچنین تعیین و تائید برچسب مطابق با استاندارد بینالمللی ashrea۱۳۳ افتتاح شد.
بر اساس این گزارش، این بستر آزمون فقط در چند کشور ازجمله آمریکا، استرالیا و هند وجود داشت که با افتتاح این آزمایشگاه، برای اولین بار بهصورت بومی این بستر آزمون به دست متخصصان ایرانی طراحی و اجرا گردید.
گفتنی است، این آزمایشگاه نسبت به آزمایشگاههای خارجی از توانمندیهای فنی و اندازهگیری بالاتری برخوردار است که با آغاز بکار آن، سیصد هزار دلار صرفهجویی ارزی نصیب کشور عزیزمان خواهد شد.
شرکت لورچ در سال ۱۳۵۷ با تولید آبگرمکن مخزنی نفتی و بخاری نفتی تأسیس و آغاز به کار کرده و بعد از آن بلافاصله تولید آبگرمکن گازی را آغاز کرد. در سال ۱۳۶۴ بخاری گازی را بر تولیدات خود افزوده و در حال حاضر با تولید ۲۰ نوع کالا (انواع آبگرمکن مخزنی ـ انواع کولر آبی و آبگرمکن دیواری- انواع پکیج) مشغول به کار بوده و در طرحهای توسعه جدید، تولید اجاق گاز، یخچال شوفاژ دیواری و کولر گازی در دستور کار است.